![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
rozpoznany zostałeś po swoim znaku rozpoznawczym - nieprzeciętnie wysokim wyskoku
![]() ![]() Przeciwko nic nie mam, wręcz mi miło bardzo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
"Nam strzelać nie kazano. Wstąpiłem na działo
I spojrzałem na pole — dwieście armat grzmiało. Artyleryi ruskiej ciągną się szeregi, Prosto, długo, daleko, jako morza brzegi. I widziałem ich wodza; — przybiegł, mieczem skinął, I jak ptak jedno skrzydło swego wojska zwinął. Wylewa się z pod skrzydła ściśniona piechota Długą, czarną kolumną, jako lawa błota, Nasypana iskrami bagnetów. Jak sępy, Czarne chorągwie na śmierć prowadzą zastępy. Przeciw nim sterczy biała, wązka, zaostrzona, Jak głaz bodzący morze, reduta Ordona. Sześć tylko miała armat. Wciąż dymią i świecą! I nie tyle prędkich słów gniewne usta miecą, Nie tyle przejdzie uczuć przez duszę w rozpaczy; Ile z tych dział leciało bomb, kul i kartaczy..."
![]() |
#4 |
czuły barbarzyńca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
LUBIĘ TO!
![]() ![]() ![]() Gipson -WD bardzo traci z powodu Twojego braku czasu dla forum..... Będziecie mieli najradośniejszą imprezę roku! ![]() Nie dość że sport z najwyższej półki /skalnej?/, to jeszcze z Uczestnikami wszechstronnie utalentowanymi "kulturowo"...... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
A jak juz przy kulturze jestesmy to razem z Łoderfullem Łolfem Eden z Seweru wybieramy sie na "Niewidzialna Wystawe", moze bywasz przejazdem w centralnej Polsce i chcialabys sie od...../ukulturalnic? http://niewidzialna.pl/ Troche nie na temat ale my juz chyba we krwi mamy aby w kazdym watku zrobic oftopik. Nawiązując więc do WARa, będzie na pewno kulturalnie (bo ja nie pije ![]() PS> a znasz to: (czytaj jak lokomotywe Tuwima) Stoi na stacji oddział milicji Silny i zbrojny, pełen ambicji Bój się milicji ! Stoi i sapie, dyszy i chrzęści Wśród łbów zakutych w pałki i pięści W łeb anarchistę W łeb ekstremistę W łeb syjonistę Już ledwo myślę, już ledwo czują Lecz oni nigdy nie zastrajkują Za nimi działacze się przyczaili Tłuści, przewrotni, obłudnie mili Chcą na Syberii urządzić biwak Pierwszy z nich Wojtek, a drugi Siwak Więc Herr Olszewski doczekać chwili Że "Solidarność" w pień będą bili Czwarty w tej paczce - Miecio Rakowski Piąty brew zmarszczył - to Obodowski Szósty zaś d... ma zamiast głowy Dodaj mu uszy - Urban gotowy Siódmy to pisarz wielki, Żukrowski Ósmy - Krasiński, kretyn beztroski Dziewiąty - Czyrek, uczeń Edwarda Mas robotniczych to awangarda Wszyscy są oni zdania jednego ZSRR jest naszym kolegą I choćby przyszło miliard Chińczyków I każdy zjadłby miliard klopsików I potem sraliby tysiąc lat To nie zasraliby KRAJU RAD Nagle świst, nagle gwizd Gazy buch, pały w ruch Najpierw powoli, jeszcze z umiarem Ruszyła gromada zbójów ospale Zabili siedmiu, chyba za mało Więc wali, wali pała za pałą Po głowach, nogach, i gna coraz prędzej Górników, hutników łomocze i pędzi A skądże, a dokąd, a czemu tak gna Że wali, że bije, że strzela pif-paf To aktyw partyjny wprowadził to w ruch To aktyw, co z biura teleksem do sztabów A sztaby rozdają już pały wśród drabów Co biją, co walą i znów kogoś gonią A aktyw do sztabów wciąż dzwoni i dzwoni A dokąd, a dokąd, a dokąd to tak Z pałami, tarczami przez miasta i wieś Czołgami, scottami zastraszyć lub zgnieść Przepustki, bagnety, rewizje i broń Złowieszcze krakanie rozlega się w krąg Przestraszyć, ogłuszyć, zagonić do bud A potem bagnetem do kopalń i hut Do pracy, do pracy, do pracy, do pracy I z pracy, i z pracy, i z pracy, i z pracy Do pracy i z pracy, i z pracy do pracy O, k**wa ! Jak długo tak można, rodacy !
Larson Dar Wilka Last edited by Gipson; 31-07-2012 at 23:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Edytowane z powodu off
![]() Last edited by Galicja; 01-08-2012 at 11:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Spiderwolf
|
![]()
Ha
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Jak to prawdziwy Harcerz.... Nie mam cienia wątpliwości, że pozostali Uczestnicy pójdą w Twoje ślady. ![]() ... Początek wiersza znałam kiedyś -przypomniałeś...Reszta -smakowita... /Przypomniał mi się jeszcze tak "ni w piąstkę ni w oko" wierszyk-zabawa z tamtych czasów: "-Puk,puk! -Kto tam? -Harcerze! -Nie wierzę... -Otwieraj chamie! ZOMO nie kłamie...."/ ... Galicjo -"Pod Budą" nie edytujemy!!! To najfajniejsze Krakusy świata! ![]() /Nie bójcie się, nikt Wam stolicy nie przeniesie -UNESCO by na to nie pozwoliło ![]() .... Aby nie było totalnie off-owo -nawrót do tematu: róbcie "masę" zdjęć!!! Te nie pozowane są najfajniejsze... ![]() ![]() ..... Dzięki za info o "niewidzialnej"..... autentycznie intrygujące -wpisuję z "zakamarnik".... chciałabym to przeżyć.... Dzięki! ![]() Last edited by Puchatek; 01-08-2012 at 12:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Spiderwolf
|
![]()
Bura .... jak róbcie duzo zdjęć ???? Ty zabieraj foto na ramię rodzinę i stado i się spotykamy poprostu na tej imprezie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 | |
K-Lee Family
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|