25-11-2010, 18:59 | #1 |
Moderator
|
Ar tai savigyna- suo uzpuole suni
ryskiai, ir ka jus TEN tam VLN su tais sunim darot, kad tokie baisus
|
25-11-2010, 19:03 | #2 |
Junior Member
|
savigyna
Mes tai Naujininku virsutine daly auklejamIpac mociutes lb "megstam" su blusiais lojanciais
|
25-11-2010, 20:34 | #3 |
Member
|
Tai tu įmesk, įmesk, kai pastebi tuos skelbimus
o kaip jūs tuos bobučių šuniukus mėgstat? pietum užkandžiaut? mes tai kieme turim bobutę su prancūzų buldoge - teroriste ji taip atakuoja Vaidį savo lojimu, kad tas jau stovi visas pasimetęs, nebežino į kurią pusę bėgti, net sustoja iš baimės, akis išpučia tik, pamatęs, kad parbėga baisioji kaimynė o bobulė stovi lyg niekur nieko, ir nei žodžio.. kaži a taip pat tylėtų, jei mano šuo jos Pupą puldinėtų taip intensyviai |
26-11-2010, 13:35 | #4 |
Junior Member
|
Yra ir pas mus tokiu mociuciu bet jos geros kai tik su pupsiai spiegt pradeda tai gauna is savo mociutes spiri i siknaO Hako juos jau pazista tai nereaguoja...Jis nemegsta tu kurie be pavadelio pribega prie jo ir cipauja aplink, jau nekarta pakrates buvo toki mesgali;]]]nes paima ir krato ta nabageli o as kai su dviem sunym tai nesugebu ten iskrapstyt is nasru to sunioka bet kaip sakant mano suo ant pavadzio ir as rami ne mano problemos;]]]ir su antsnukiu beje, bet jis ten toks su kuriuo jis gali ikast bet kam bet niekas to nezino tai man rami galva viskas pas mus tvarkingai pagal istatyma;]]]]
|
26-11-2010, 14:33 | #5 | |
Junior Member
|
Quote:
|
|
26-11-2010, 14:38 | #6 | |
ir Brukne
|
Quote:
Nu va per tokius "rami galva" ir tenka paskui įrodinėt, kad čekai ne žmogėdros ir t.t. Vilniuj va nori uždraust apskritai visuomeniniu transportu važiuot, jei šuo ne bokse, tai plėšais, bandai aiškint, kad šunys nėra monstrai... Bet jei patiems šunų augintojams nusispjaut... Niekaip nesuprantu, kaip galima tikėtis, kad žmonės normaliai reaguos į šunis, jei mes patys tų šunų nesugebam ir nenorim kontroliuoti (jei jau auklėti neišeina..) |
|
26-11-2010, 15:35 | #7 |
Member
|
Va dėl to aš ir dvejoju dėl antro didelio šuns.. nulaikyt, tai nulaikyt, bet va jei koks šuo pribėga arti, kaip atskirti tą nuo savo dviejų, jei abu dar peštukai, va čia jau užduotėlė o antsnukis tai.. na, man nepatinka šunį su antsnukiu vedžioti žinoma, jei tai yra būtinybė, nes šuo puola visus, tai čia jau patinka, ar ne nebesvarbu..
Klaipėdoj visą laiką taip buvo su autobusais, kad reikia bokso, jei nori vežtis šunį, tad jei didesnis šuo - važiuot nebegali. Nors, žinoma, viskas labai nuo vairuotojo priklauso. Mes retsykiais važiuodavom seniau, su antsnukiu. |
26-11-2010, 15:39 | #8 | |
ir Brukne
|
Quote:
|
|
26-11-2010, 16:17 | #9 |
Junior Member
|
galvos bėdų šuo, nepriklausomai nuo dydžio, neišsprendžia....
|
26-11-2010, 16:25 | #10 | |||
Moderator
|
Quote:
Quote:
Quote:
o jei ka gal halti naudot, jei suo kreipia demesi nuskut ji galima uz mordockos? maciau dogam naudoja tie tai gi dvigubai stipresni nei cekai, manau ir cia padetu |
|||
26-11-2010, 19:36 | #11 | |||
ir Brukne
|
Quote:
Quote:
Quote:
Beje, nebūtinas tas antsnukis su žieduku po smakru - tiesiog kai šuo ima reaguot į kažką, į ką neturėtų, tereikia šūktelt vardu, sušvilpt, suplot rankom ir pakviest pabėgėt kartu kokius penketą metrų. Ir nebeįdomūs tie kiti šunys, čekas gi puikiai kontaktuojantis šuo |
|||
26-11-2010, 19:41 | #12 | |||
Moderator
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
|||
26-11-2010, 19:49 | #13 | |
ir Brukne
|
Quote:
Beje kur tą diržą pirkai? Ne LT aišku? Kiek kaštavo? Reiks man iš griūnendalininkų užsisakyt, baisiai jau patogu ilgesnėse kelionėse rankas laisvas turėt... |
|
26-11-2010, 19:52 | #14 | |
Moderator
|
Quote:
pirkau va kad LT- haskininku uzklausk - Manmat |
|
26-11-2010, 21:27 | #15 |
ir Brukne
|
Žinai, policininkai išvis būna geri. Jei vedi šunį tvarkingai, ant trumpo pavadžio, niekas be reikalo nekimba... Atrodo jau pasakojau istoriją, kaip man policiją kvietė ir mudvi su Bru sąžiningai laukėm
|
26-11-2010, 22:26 | #16 | |
Member
|
Quote:
Vaiva, aš nepamenu tos istorijos, pasakok |
|
28-11-2010, 12:20 | #17 |
Junior Member
|
Dar galiu pasakyt del auklejimo auklet tikrai iseina, bet as pati jam liaidziu vakyt suny;']ir liaisiu toliau nes as ziuriu as kaip cia pasakius esu lb jau bloga cia bet tie kurie veda sunys be pavadzio ir nesugeba ju prisikviest kai tie prie koju skalija yra geri.... Beje i zmones jis visiskai nereaguoja lauke tik i sunys.Manau kai ateis policija arba kai suniu busiu teisme tik tada manau galima bus teigt kad tikrai esu bloga o db net nesiparinu ir net neimu i sirdy;]]]Geros dienos visiem;]]]
Last edited by Lauryte; 28-11-2010 at 12:22. |
28-11-2010, 14:57 | #18 |
Moderator
|
nu as taves neteisiau ne kiek. Mane pacia uzveikia be pavadziu lakstantys sunekai, o kaime tai is vis ne tos bobutes is paskos nesimato.
Lauryt- pilnatis daro savo viskas ok, manau moteriskaites daugiau abstrakcia forma snekejo ir tik del to kad diskusija kilo po paskutinio tavo posto atrodo, kad puolama konkreciai tu. tikrai manau kad taip nera |
28-11-2010, 15:22 | #19 |
Junior Member
|
:]aciu uz palaikyma;]]]]tiesiog buvo panasu kad tipo kalta as, is sneku.Tiesiog man nesinori Hako tampit ir ji gieztint vien del to kad kazkas savo suns neziuri ir paliaidzia, nervina tokie mane zmones.
|
28-11-2010, 17:42 | #20 |
Junior Member
|
Laura, tu pas mus labai gera tvarkinga mergaite Ir Hakutis musu, t.y. tavo, saunuolis
Daiva, mano kaire ranka irgi labiau raumeninga o dabar tai is viso - kaire skirta Ivju, desine - pabaisai Zulu - atidirbta technika tikrai daug reiskia Reiks ir man primatuoti ta super-dirza..gera ideja... gal per paroda kas nors tures |
|
|