Thread: Noriu info
View Single Post
Old 15-09-2007, 12:00   #1
vilkas
Junior Member

vilkas's Avatar

Default Noriu info

Labas, esu naujas sio forumo narys. Mano loginas ir avataras, siame forume gali atrodyti keistai, taciau as juos naudoju visuose forumuosa, tad nutariau nieko nekeisti.
Tai va, nezinau nuo ko pradeti, bet pabandysiu trumpai papasakoti apie tai kodel cia uzsiregistravau: Sunys myliu kaip ir visi kiti cia susirinke, bet priesingai nei kiti cia esantys, siuo metu keturkojo draugo neturiu, gal jau kokius 6 metus. Pries tai turejau vokieciu avigani, tiksliau misruna, t.y. vokietuka maisyta su Rytu europos aviganiu. kas kiek nors pazistat sias veisles, suprasit apie ka as sneku. Beje, buvo jis ne "cebrak", bet vilko atspalvio, tiksliau ne pilkas, bet i ruduma. Kitaip tariant buvo labai grazus suo. Be viso to, jis buvo labai protingas. zinau, kiekvienas seimininkas apie savo suni sakys kad jis protingas, bet tai buvo ne tik mano nuomone. Komandas vykde is pirmo karto, na kartais is antro . Buvo labai zaismingas, viskuo domejuosi, bet kur rasdavo pramoga... Bet, isgyveno tik 10 metu... Man tai buvo didele trauma...
Apie Aruna (toks jo vardas buvo) tiek, o apie vilkus, domiuosi jais nuo mazens, nepraleidziu nei vienos laidos apie juos. Kai su seima nueinam i Kauno ZOO, tai zmona traukia prie bezdzioniu, o as stoviu prie vilku. Vaikas tik laksto tarp mudvieju, bet jam irgi labiau vilkai nei bezdziones
Viena is priezasciu kodel neturiu suns, tai ta, kad bijau, jog nerasiu tokio protingo, kaip mano amzinatilsis vilkiukas...
Visad norejau tik Vokietuko, bet stabde tai, kad jie turi tam tikra kvapa, kas man nelabai patinka...
Sia vasara buvom trumpam nuvyke i Palanga, ten paleide vaikus i 3D kina, su zmona laukem ant suoliuko. Staiga musu akis uzkliuvo uz mazo vilkiuko, kuri uz pavadelio laike maza mergaite. Nors esu palyginus gerai susipazines su sunu veislem, jame as izvelgiau tik vilka, t.y. tikra laukini vilka. Tas suniukas mus taip sudomino, kad nutarem prieiti prie mergaites ir paklausti kas tai per veisle. Suniukas is tikro elgesi kaip vilkas!!! Jis nepuole laizytis, kaip bet kuris kitas, o nepatikliai pasitrauke!!! Is mergaites suzinojom kad tai CSV, ir kad jam 3 men. Pasak jos, jai ji padovanojo drauge. Mergaite leido ji paglostyti ir mes greit radom su juo bendra kalba. Kailiukas buvo labai svelnus, priesingai nei Vokieciu, kas idomu ar ir pas vyresnius jis islieka toks pats? Nuejus, negalejau niekaip ismesti is galvos to vilkiuko, tad einant vel pro sali, as dar karta prie jo priejau
Gryzus namo, zmona isnarse interneta, jieskodama info apie sia veisle. Taip ir atsiduriau siame forume. Na mano prisistatymas ir taip per ilgas, tikiuos tuom nieko cia neizeisiu, tiesiog noriu kad suprastumet kodel pradejau dometis sia veisle. Noriu tokio draugo namie, bet dar iskyla klausimu i kurius ir prasysiu atsakymo:
1 Knygose, seniau teko skaityti kad kergiant vokieti su vilku, tas paveldejo bailumo, kaip yra is tiesu?
2 Kokios ju neigiamos svybes?
3 Nezinau kaip paklausti, taciau lyginant su vokieciu, ar lengvai pasiduoda apmokomi? ( nemegstu zodzio dresura )
Priimsiu kiekviena info, iskarto dekingas...

Last edited by vilkas; 15-09-2007 at 12:02.
vilkas jest offline   Reply With Quote