IV Wolfdog Adventure Racing 2013
Zakładam temat :) . Trwają już przygotowania do IV już zawodów W.A.R. :) termin to 28.09.2013, miejsce tam gdzie zawsze :) Proszę zapisać sobie w kalendarzu, zaklepać termin i się stawić :) I POPROSZĘ O MOTYWOWANIE MNIE , bym wytrwała w przygotowaniach ;)
|
Super, super! Termin zapisany.
A odnośnie motywowania, wg. mnie WAR jest najfajniejszym biegiem przełajowym w Polsce. Nie rób nam tego i nie rezygnuj! Jeżeli da sie jakoś pomóc z Warszawy to daj znać a będziemy pomagać :) |
Magda, jaka niespodzianka!
Zaklepuję termin i dopinguję Cię do przygotowań :) |
Quote:
|
Również zapisujemy termin :)!!
Jak możemy jakoś pomóc - dawaj znać! |
Termin zapisany :) Stawimy się na pewno :) pomocna dłoń czeka tylko daj znać :)
|
Quote:
|
Quote:
Magda- melduję posłusznie, że w kajeciku w pracy weekend WARowy oznaczony jako wolny. Z racji odległości fizycznie pomóc nie mogę ale jak coś służę wirtualnym wsparciem :) |
Ja mam nadzieję, że w tym roku już zawitamy :) Bo Aszczu pewno brak mocnych wrażeń :P
|
Ja mam nadzieję, że i nam w tym roku uda się dotrzeć! :)
|
Wielu z nas "wilczakowców " kibicuje i myślami towarzyszy Agacie, Przemkowi i Diunie w ich podróży po Indiach :) Powstał pomysł by w wieczór przed WAR zaprezentowali slajdy i opowiedzieli trochę o swoich tam przygodach. :) Myślę że będzie to dla nas wszystkich ciekawe doświadczenie :) Już teraz ZAPRASZAMY
|
Genialny pomysł :) To teraz musimy się zorganizować i przyjechać dzień wcześniej aby posłuchać , pooglądać , przede wszystkim móc choć na chwilę "przeniesc "się w Himalaje :) Ja jestem za jak najbardziej i trzymam kciuki za realizacje pomysłu :)
|
Znając Agaty i Przemka rozliczne talenty na pewno warto będzie zobaczyć ich pokaz :)
|
Termin oznaczony jeśli wszystko pójdzie po naszej myśli to bardzo chętnie odwiedzimy was razem z Borysem. W zeszłym roku było przednio, teraz na pewno też tak będzie.
|
Czy ktoś orientuje się w jaki sposób można umieścić tutaj regulamin i formularz zgłoszeniowy ?
|
Można już się zgłaszać. Formularz dostępny na stronie : http://www.galicyjskiwilk.pl/nowinki/
|
To ja mma pytanie. Czy przy zgłoszeniu trzeba wpłacić od razu całą kwotę czy aby zarezerwować miejsce wystarczy jakaś zaliczka?
|
Teraz można się zgłosić, zapłatę można zrobić w niewielkiej odległości czasowej. Natomiast nie "bawimy" się w zaliczki ;) jeszcze bym się pogubiła :D
|
Przypominam o zgłoszeniach !!!!!! bo jak do tej pory są 4.....
|
tam taram ta tam ........ POPROSZĘ o kliknięcie teraz na formularz i zgłoszenie się :)
|
All times are GMT +2. The time now is 01:00. |